top of page

Totul pentru evenimentul tău: planificare, muzică, amintiri și frumusețe

DJ / SONORIZARE / LUMINI

Echipa noastră de DJ are experiență în a simți publicul și a gestiona diverse gusturi muzicale, adaptându-se în timpul evenimentului cerințelor tale si ale celor prezenți. Acceptăm și chiar recomandăm să ne trimiți lista cu melodii preferate. Asigurăm prestația DJ-ului pe durata întregului eveniment, cu costuri flexibile, adaptate bugetului și duratei evenimentului tău. Pentru sunet și lumini nu trebuie să îți faci griji. Venim cu tot ce trebuie pentru o plăcută experiență audio-vizuală, asigurându-ne că vor fi montate la timp. Iar dacă este nevoie, ne deplasăm oriunde dorești.

CABINĂ FOTO

Integrarea cabinei foto în ziua evenimentului vine cu un plus de distracție, transformând fiecare moment într-o amintire unică pentru toți cei prezenți. Fiind gata în câteva secunde, fotografiile reprezintă mărturia perfectă, deoarece fiecare invitat va pleca acasă cu o parte din magia zilei. Momentul petrecut la photobooth relaxează atmosfera, pregătind invitații pentru o noapte plină de dans. Simplu, distractiv și fără complicatii, photobooth-ul nostru garantează zâmbete și amintiri, făcând din evenimentul vostru o sărbătoare cu adevărat memorabilă.

PLANIFICARE

Serviciul de wedding planning nu este un lux, ci un aliat secret pentru reușita evenimentului tău. Economisești timp prețios, profitând în același timp de experiența și creativitatea noastră. Cu acces la furnizori de încredere și abilități de negociere a prețurilor, te ajutăm să rămâi în buget. În plus, gestionăm toate detaliile logistice, coordonarea furnizorilor în ziua evenimentului și rezolvăm eventualele probleme neprevăzute. Procesul de organizare devine cu noi o experiență relaxantă și memorabilă, lăsându-te să fii oaspete la propria nuntă.

HAIRSTYLE

Pentru mirese și invitate, coafura perfectă în ziua nunții este la fel de importantă precum locația sau muzica. De aceea, oferim un serviciu de hairstyle personalizat, care să vă facă să vă simțiți unice și strălucitoare. Oferim consultanții și probe în avans, pentru a crea look-ul perfect care să vă reprezinte, asigurându-vă că veți arăta impecabil în fața camerelor și a invitaților. Profesioniștii noștri vin la voi, eliminând stresul deplasărilor și oferindu-vă confortul pregatirii în spațiul vostru. Coafura va rezista întreaga noapte, permițându-vă să dansați fără griji.

DECORURI FLORALE

Dacă ești în căutarea unui florist, îți oferim o soluție completă și practică. Gama noastră extinsă de aranjamente florale include totul, de la buchete elegante pentru mireasă până la decoruri sofisticate pentru mese și sala de evenimente. Ne concentrăm pe oferirea unor servicii personalizate care se aliniază cu bugetul și preferințele tale. Avem în vedere sezonalitatea florilor pentru a asigura cele mai proaspete și cost-eficiente opțiuni. Livrăm și montăm toate aranjamentele florale la timp, respectând programul evenimentului. Cu pachetele noastre versatile, promitem să vă oferim valoare maximă și satisfacție completă.

MAKE-UP

În ziua nunții, fiecare detaliu contează, inclusiv machiajul. Oferim un serviciu de make-up profesional, personalizat, pentru a evidenția frumusețea naturală a fiecărei mirese și invitate. Cu produse de calitate și tehnici avansate, garantăm un look care rezistă toată ziua, de la ceremonie până la petrecere. Serviciul nostru la domiciliu vă oferă confortul de care aveți nevoie într-o zi atât de importantă, asigurându-vă că veți arăta și vă veți simți impecabil. Alegeți să colaborați cu noi pentru o experiență fără griji și un machiaj care vă completează perfect ziua specială

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre vă recomandăm să accesați secțiunea

  • Facebook
  • Instagram

Ne poți suna chiar acum

Alexandru
(muzică, planning, photobooth)

Alexandra
(flori, hairstyle, make-up)

bottom of page